ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εμπορική εταιρεία Υδροχόος ΙΚΕ προμηθεύει την εγχώρια αγορά με ψύκτες νερού, εμφιαλωμένο νερό, παγομηχανές και φίλτρα φιάλης. Η μεγάλη ποικιλία σε επιτραπέζιους ψύκτες νερού και επιδαπέδιους ψύκτες νερού μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών μας. Στην πρόθεσή της να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη, η εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει ψύκτες νερού που θα ταιριάζουν απόλυτα στο περιβάλλον και την αισθητική του.

ΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην Αττική, σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα καθώς και στα νησιά, οι ψύκτες νερού αποτελούν πρώτιστη επιλογή στην παροχή κρύου και ζεστού νερού σε καθημερινή βάση. Η ελληνική αγορά διαθέτει πληθώρα ηλεκτρικών συσκευών που πωλούνται ως ψύκτες νερού, ανεξαρτήτως ποιότητας, ανθεκτικότητας και απόδοσης.

Η Υδροχόος ΙΚΕ σε μόνιμη επικοινωνία με τους συνεργάτες της, αξιολογεί τις πολυάριθμες επιλογές εισαγωγής που προσφέρει το διεθνές εμπόριο και καταλήγει στις πιο αξιόπιστες προτάσεις σε ψύκτες νερού. Βασικά κριτήρια είναι η διάρκεια ζωής, η υψηλή απόδοση καθώς και η ελκυστική τιμή, η πλήρης κάλυψη των οποίων προσφέρει στην εταιρεία σταθερή και σημαντική θέση στο αντικείμενό της, τους ψύκτες νερού.